Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

21. 6. 2021

Pripravljate izobraževalne programe za odrasle? Predstavite jih na prenovljenem spletnem portalu Kam po znanje!

Andragoški center Slovenije ob podpori Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve ter enake možnosti objavlja največji spletni portal za izobraževanje in učenje odraslih v Sloveniji Kam po znanje (https://kampoznanje.si). Z njim informiramo in ozaveščamo javnost o bogati in raznovrstni ponudbi izobraževanja odraslih, ki združuje ponudbo formalnega ter neformalnega izobraževanja in učenja.

Portal Kam po znanje je s pomočjo evropskih sredstev letos pridobil novo, sodobnejšo in bolj funkcionalno podobo.

Vabimo vas, da vsebine na portalu kreirate skupaj z nami. Z vpisom in objavo programov izobraževanja in učenja boste nagovorili posameznike k vključitvi v izobraževanje in učenje, in hkrati povečali svojo prepoznavnost.

Obveščajte nas o aktualnih dogodkih v izobraževanju odraslih na lokalni ravni ter nam pošiljajte kratke videoizjave vaših udeležencev izobraževanj, da jih vključimo v portal.

Vpis načrtovane ponudbe izobraževanja in učenja za prihajajoče šolsko leto 2021/2022 pričakujemo do konca junija, kasneje pa vaše redno dopolnjevanje in posodabljanje objav. Vpis in objavo na portalu še zlasti pričakujemo od izvajalcev izobraževanja, sofinanciranih z javnimi sredstvi.

Za vse informacije smo vam na voljo (T: 01 5842 570, 01 5842 560, E: kampoznanje@acs.si).

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content