Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

5. 6. 2023

Pridružite se vodilnemu dogodku evropskega leta spretnosti

Vabimo vas na konferenco Making Skills Count, ki bo 8. in 9. junija v Bruslju in na spletu.

Namen hibridnega dogodka je združiti zainteresirane strani, vključno s ponudniki usposabljanj, z izvajalci svetovanja in potrjevanja znanj in spretnosti, s predstavniki podjetji, gospodarskih zbornic, agencij/organov za kvalifikacije, javnih organov, ki imajo ključno vlogo pri konkretnem zagotavljanju znanj in spretnosti ter socialnimi partnerji.

Na konferenci bodo udeleženci raziskali različne načine, kako so spretnosti pomembne za posameznike, organizacije in na sistemski ravni.

Pasica konference Making Skills Count.

Glavna cilja dogodka sta

  • spodbuditi razpravo o vrzelih pri razvoju znanj in spretnosti ter potrebnih spremembah v javni politiki in poslovnem svetu ter
  • spodbujati vrednost in prepoznavnost znanj in spretnosti.

Dogodek bo omogočil izmenjavo dobrih praks in idej z namenom izboljšati izvajanja in spodbuditi reforme.

Na njem bodo predstavljene in obravnavane izkušnje javnih organov, podjetij in organizacij civilne družbe. Rezultat dogodka naj bi bile pridobljene izkušnje o tem, kako odpraviti neravnovesja v znanju in spretnostih tudi z izkoriščanjem pobud in orodij EU.

Pridružite se lahko prek spleta in tako učinkovito sodelujete v panelnih razpravah. Če se želite prijaviti, izpolnite prijavni obrazec.

Obiščite spletno stran dogodka, kjer boste našli tudi program konference.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content