Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

25. 11. 2020

Pridružite se spletni razpravi o kombiniranem učenju v izobraževanju odraslih na platformi EPALE

V tem letu je bilo izobraževanje v vseh sektorjih brez izjeme izzvano z zaprtjem vseh vrst izobraževalnih ustanov. To je povzročilo veliko razprav o razvoju kombiniranega učnega pristopa pri izvajanju izobraževanja na vseh ravneh.

Platforma EPALE bo v četrtek, 26. novembra 2020, med 10. in 16. ure. gostila spletno razpravo o kombiniranem učenju v izobraževanju odraslih.

Razprava bo imela povsem novo obliko: začela se bo ob 10. uri s 30-minutnim predvajanjem v živo, čemur bo sledila razprava. Predstavitev v živo bosta imela Lauri Tuomi, direktor Finske fundacije za vseživljenjsko učenje (Kvs) in Anne Gilleran iz  (European Schoolnet). Lauri Tuomi  bo preučil vprašanje kombiniranega pristopa v izobraževanju odraslih in navedel primere, kako je to delovalo v praksi na Finskem v času epidemije COVID-19.

Razprava bo vključevala naslednje teme:

  • Ali je kombinirani pristop za zagotavljanje izobraževanja odraslih najboljša pot v primeru daljšega zaprtja ustanov za izobraževanje odraslih?
  • Kateri so glavni izzivi pri izvajanju kombiniranega učnega pristopa v izobraževanju odraslih?
  • Katere pobude in politike izobraževanja odraslih so potrebne za izvajanje kombiniranega učnega pristopa k izobraževanju odraslih?

Vabimo vas, da delite svoje izkušnje in razmišljanja med spletno razpravo. Stran spletne razprave je že odprta, tako da se lahko udeleženci predstavite ali objavite svoje komentarje vnaprej!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content