Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

20. 5. 2019

Pridružite se spletni razpravi na portalu EPALE o pomenu državljanske vzgoje

Mesece marec, april in maj je na portalu EPALE zaznamovala tema državljanska vzgoja. S svojima spletnima dnevnikoma sta se nanjo odzvali sodelavki ACS –  Vera Mlinar z razmišljanjem o tem, kako razvita državljanska kompetenca koristi posamezniku?, in Nevenka Alja Gladek s prispevkom o prostovoljstvu – izkustvenem učenju aktivnega državljanstva.

Med 20. in 24. majem bo na portalu tekla tudi spletna razprava. Namen teh spletnih dogodkov je, da izobraževalci odraslih med seboj delimo razmišljanja, izkušnje, primere dobrih praks, ki so uglašene s temo, tokrat s pomenom državljanske vzgoje.

Vabimo vas, da predstavite zanimiva gradiva, primere dobrih praks, svoje poglede in še kaj na to temo. Stran so že odprli: https://ec.europa.eu/epale/en/discussions/epale-community-share-your-good-practice-examples-and-successful-projects-citizenship. Razprava bo potekala v angleškem jeziku. Svoje mnenje, ideje ali izkušnje lahko zapišete kot komentar.

Dobre zgodbe, ki bodo objavljene v tej spletni razpravi, bodo vključene v mesečne novice EPALE, kar je svojevrstna promocija vašega dela, zato je vredno sodelovati.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content