Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

13. 3. 2020

Pridružite se pisni spletni razpravi o okoljski ozaveščenosti in varovanje okolja v izobraževanju odraslih

 

V okviru tematske vsebine Okoljska ozaveščenost in varovanje okolja, ki se ji na EPALE posvečajo v obdobju januar-marec 2020, EPALE organizira pisno spletno razpravo o tem, kako lahko izobraževanje odraslih prispeva k okoljski ozaveščenosti.

Razprava bo potekala v sredo, 18. marca med 10.00 in 16.00, za moderacijo pa bosta poskrbela tematski koordinator EPALE, Altheo Valentini in asistentka za vsebino, Claudia d ‘ Eramo. Spletni dogodek bo potekal v angleškem jeziku, pridružite pa se mu lahko preko te povezave.

Ne zamudite priložnosti za delitev izkušenj in svojega mnenja s skupnostjo EPALE! Pogovarjali se bomo o naslednjih temah:

  • Poznate Agendo Združenih narodov za trajnostni razvoj 2030(link is external) in s tem povezanih 17 ciljev za trajnostni razvoj? Tudi sami prispevate k njihovemu uresničevanju?
  • Kaj lahko storimo za senzibilizacijo in krepitev vloge odraslega prebivalstva pri reševanju podnebnih sprememb in globalnega segrevanja?
  • Trajnostno upravljanje organizacij za izobraževanje odraslih… od ogljika do digitalnega odtisa.
  • Predstavite svoje dobre prakse na področju okoljskega izobraževanja in globalnega državljanstva.
  • Gradnja lokalno angažirane in mednarodno ozaveščene skupnosti.

Možnost komentiranja bo odprta že vse od ponedeljka, 16. marca. Udeleženci se tako lahko predstavite že vnaprej in zapišete svoje mnenje.

Za vse slovenske uporabnike EPALE, ki bodo v razpravi delili svoje mnenje, pa je Nacionalna podporna služba EPALE Slovenija pripravila tudi lepo praktično darilce! Vabljeni torej k sodelovanju!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content