Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

23. 11. 2019

Pridružite se nam na posvetovalnem dogodku za prenovo Nacionalnega programa izobraževanja odraslih

Na temelju dogajanja na nedavnem Letnem posvetu o izobraževanju odraslih (LPoIO 2019) in pridobljenih spoznanj bomo nadaljevali premislek o ključnih izzivih in rešitvah ter vzpostavljali stičišča.

Vabimo vas na nov posvetovalni dogodek, ki smo ga poimenovali Stičišča.  27. novembra med 8.30 in 14.45 gostimo v Čebelarskem centru Lukovica zanimive goste (program): prof. dr. Ana Krajnc in mag. Peter Beltram bosta povzela ključne ugotovitve LPoIO in si z nami delila svoje poglede nanje; mag. Samo Milič Hribar in Tanja Skaza bosta s svojima prispevkoma osvetlila pomen izobraževanja in usposabljanja za delo; Irena Kuntarič Hribar si bo z nami delila izkušnje s projektom ESS Dvig izobrazbene ravni, ki odrasle vabi k pridobivanju formalne izobrazbe; Marija Imperl in Jože Prah pa bosta spregovorila o pomenu splošnega neformalnega izobraževanja odraslih – za posameznika, skupnost in trajnostni razvoj.

​Namen srečanja, ki ga pripravljamo v povezavi s projektom EPUO, je predvsem izmenjava vseh naših pogledov.

Svojo udeležbo prijavite takoj na spletni strani dogodka: https://epuo.acs.si/dogodek/2019-2/prijava. Število mest je omejeno, rok za prijave je torek, 26. november 2019, do 10 ure.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content