Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

6. 10. 2021

Pridružite se nam na forumu o zeleni preobrazbi družbe

Trajnostni razvoj potrebuje učenje in izobraževanje (odraslih)! – to je premisa tokratnega foruma projekta EPUO o prihodnosti izobraževanja odraslih, ki je združen z jubilejnim, 25. Andragoškim kolokvijem – strokovnim dogodkom letošnjih Tednov vseživljenjskega učenja 2021.

Zelena preobrazba družbe terja široko ozaveščanje, nova znanja in spretnosti ter drugačen način razmišljanja in delovanja. Trajnostno naravnano, globalno učenje mora biti celovito z vseh vidikov – vključevati in povezovati mora mlade in odrasle ter naravoslovna in družboslovna znanja in vsebine. Potrebujemo transformativno izobraževanje, saj je poleg osebne in skupnostne preobrazbe potreben napredek tudi na področju dela. Izobraževanje (odraslih), še posebno neformalno, naj bo pri tem enakovreden, nepogrešljiv deležnik!

Prisluhnili bomo predstavnikom odločevalcev, stroke, nevladnih organizacij, izvajalcev izobraževanja (odraslih) in drugim. Z nami bo tudi Boštjan Videmšek, novinar in pisatelj, zagovornik in uresničevalec zelene preobrazbe družbe.

Več o dogodku najdete na spletni strani dogodka: https://epuo.acs.si/deja…/forumi/zelena-preobrazba-druzbe/, prijavite pa se lahko tukaj.

Dogodek organizirata ACS in SLOGA, platforma NVO za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content