Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

23. 4. 2020

Pridružite se nam na današnjem spletnem seminarju s Sašo Einsiedler

Vas zanima, zakaj se nam dogaja, da se nam včasih naši zastavljeni cilji oddaljujejo in kako lahko to spremenimo? Na ti dve vprašanji bo v današnjem spletnem seminarju z naslovom Kako prelisičimo možgane, da delujejo za nas in ne proti nam? odgovorila Saša Einsiedler. Predavateljica se je po uspešni radijski in televizijski karieri posvetila področju komuniciranja; je licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK®, komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, licencirani DreamBuilder coach.

V spletnem seminarju bomo natančno pregledali način delovanja našega uma. Ko poznamo te zakonitosti, jih lahko uporabimo sebi v prid. Naš um nas uboga na vsakem koraku, posluša naša navodila in nam skuša ugoditi oziroma nas zavarovati. Ker pa se je naučil določenega ravnanja že v zgodnjem otroštvu, mnoge naloge, ki jih opravlja za nas, niso več takšne, kot so bile takrat. Zato ga je potrebno nekoliko posodobiti.

Zastaviti si moramo vprašanje, ali nam naša prepričanja pomagajo pri doseganju zastavljenih ciljev, ali nas ovirajo in potiskajo nazaj? V spletnem seminarju se bomo naučili, kako prepričanja prepoznamo in kaj lahko naredimo, da jih zamenjamo. Ker pa je vsako spremembo potrebno uvajati zelo ozaveščeno, je dobro poznati tudi vaje, s katerimi se znamo umiriti, zato bomo naredili tudi skupinsko vajo za sprostitev.

Pridružite se nam danes, 23. aprila, med 17. in 18. uro. Prijavite se lahko tukaj. Brezplačni spletni tečaj bo potekal v živo. Spremljate ga lahko na telefonu, tablici ali računalniku. Predavateljici lahko pisno zastavljate vprašanja, na katera bo takoj odgovorila. Po tečaju pa vam bo na voljo tudi posnetek za kasnejši ogled.

Predavanje pripravljajo na spletni platformi MojeZnanje.si, ki omogoča vsakomur dostop do najnovejših znanj preko več kot 300 predavanj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content