Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

5. 9. 2018

Pridružite se konferenci Zgodbe staranja

Naslednji teden (13. in 14. septembra 2018) bo v Ljubljani strokovni dogodek, ki bo zaokrožil niz projektov, povezanih s staranjem.

Konferenca, ki jo spremlja bogat spremljevalni program (od 11. do 13. septembra), bo prepletla znanost, filozofijo in literaturo s predstavitvijo primerov dobre prakse pri ozaveščanju o staranju in medgeneracijskem sodelovanju (program).

Na konferenci bodo med drugimi nastopili prof. dr. Tom Kirkwood, eden vodilnih svetovnih strokovnjakov s področja biologije staranja, prof. dr. Zvezdan Pirtošek, vodilni slovenski raziskovalec s področja nevrologije in izjemen promotor znanosti, prof. dr. Gregor Majdič, eden vodilnih slovenskih raziskovalcev s področja matičnih celic in genskega inženiringa ter neumoren promotor znanstvenega napredka, prof. dr. Ingrid Tomkowiak, raziskovalka, ki se v svojem raziskovalnem delu posveča predvsem otroški in mladinski literaturi, pri tem pa svoje raziskave in ugotovitve vseskozi vpenja v širši interdisciplinarni kontekst, in dr. Valentina Hribar Sorčan, ena vodilnih slovenskih raziskovalk s področja etike.

Podrobne informacije so objavljene na spletni strani: https://tinabilban.wixsite.com/zgodbestaranja.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content