Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

6. 9. 2022

Pridružite se Evropskemu tednu trajnostnega razvoja 2022!

V državah EU prirejajo že osmič zapovrstjo Evropski teden trajnostnega razvoja (ETTR), ki bo letos tekel od 20. do 26 septembra (v razširjenem terminu od 18. septembra do 8. oktobra). To je pobuda, ki prispeva k uresničevanju 17 ciljev trajnostnega razvoja, zastavljenih v globalni Agendi za trajnostni razvoj do leta 2030.

Da bi spodbudili različne aktivnosti, projekte in dogodke, ki so vsebinsko povezani s cilji trajnostnega razvoja, so vzpostavili spletno platformo, na katerem so osnovne informacije o pobudi. Evropski teden predstavlja priložnost za bolj celosten pristop h komuniciranju o trajnostnem razvoju v Sloveniji, pa tudi za promocijo na evropski ravni.

Infografika o Evropskemu tednu trajnostnega razvoja 2022.

Ministrstvo za okolje in prostor vabi vse, ki med 18. septembrom do 8. oktobrom 2022 načrtujete dogodek ali aktivnost, povezan s trajnostnim razvojem, da opis pošljete tudi v objavo na vseevropsko platformo ETTR (v angleščini). Dogodek, ki ga pripravljate, lahko promovitare na posebnem letaku, ki ga dopolnite s svojimi podatki. Logotip in letaka najdete na spletni strani https://esdw.eu/country/slovenia/.

Vabimo vas, da dejavno sodelujete v ETTR 2022 tudi vi!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content