Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

10. 12. 2020

Preverite svoje spretnosti in se podajte na pot novega znanja

Digitalne spretnosti postajajo vse pomembnejše v vsakdanjem življenju, posebno v času epidemije. Dobro razvite digitalne spretnosti nam omogočajo, da se lažje znajdemo v različnih situacijah. Tehnologija se nenehno spreminja in nas spremlja na vsakem koraku. Za uspešno soočanje s temi izzivi potrebujemo novo znanje in spretnosti.

Izkoristite priložnost, preverite in okrepite svoje digitalne spretnosti! V okviru nacionalnega projekta, ki ga finančno podpirata MIZŠ ter Evropski socialni sklad, vam je brezplačno na voljo Spletni vprašalnik ocenjevanja spretnosti (SVOS). To je edini inštrument v Sloveniji, ki omogoča preverjanje tako digitalnih kot tudi ostalih temeljnih spretnosti.

ACS v sodelovanju z organizacijami za izvajanje SVOS, t. i. lokalnimi točkami po celi Sloveniji, omogoča reševanje vprašalnika vsem odraslim, ki jih zanima, kakšne so njihove spretnosti in kako jih okrepiti. Po reševanju vprašalnika SVOS boste dobili ne samo vpogled v svoje spretnosti, ampak tudi ponudbo izobraževalnih programov za njihovo izboljšanje. Ponuja se vam priložnost za vključitve v izobraževanja, ki so prilagojena vašim spretnostim. Dostopna so vsem, mnoga so celo brezplačna.

Obrnite se na svojo najbližjo lokalno točko SVOS, ki deluje preko spleta. Dobili boste vse potrebne informacije o SVOS in izobraževanjih ter pomoč in svetovanje strokovnjakov.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content