Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

17. 11. 2021

Povabilo na zaključno konferenco projekta Svetovanje zaposlenim 2016–2022

Projekt Strokovna podpora informativno svetovalni dejavnosti in vrednotenju neformalno pridobljenega znanja 2016–2022 (krajše Svetovanje zaposlenim 2016–2022) se počasi izteka. Vodimo ga na ACS, financirata pa ga Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo RS za izobraževanje, znanost in šport.

V svetovanje je bilo vključenih že več kot 20.000 zaposlenih, ki so v svoji delovni in osebni karieri naredili pomembne korak naprej.

Te rezultate želimo deliti z vami, zato pripravljamo zaključno konferenco z naslovom Poti do znanja in novih priložnosti za vse zaposlene. Potekala bo v sredo, 8. decembra 2021, od 9. do 13. ure, v spletnem okolju Zoom.

Pasica konference Poti do znanja in novih priložnosti za vse zaposlene.

Na zaključni konferenci bomo:

  • predstavili dosežene rezultate projekta ter aktivnosti mreže izvajalcev svetovanja za zaposlene v Sloveniji, ki potekajo po JR za financiranje dejavnosti informiranja in svetovanja ter za ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja od 2016 do 2022;
  • pogled usmerili v prihodnost – razmišljali bomo o tem, kakšni izzivi nas na področju svetovanja in izobraževanja zaposlenih čakajo v prihodnjem obdobju in kako jih lahko uspešno nagovorimo tudi z že doseženimi rezultati;
  • prisluhnili prispevkom strokovnjakov, z nami bosta tudi Uwe Gartenschlaeger, predsednik združenja EAEA,in Eva Boštjanič, redna profesorica na oddelku za psihologijo na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Vabimo vas, da se nam na konferenci pridružite in jo obogatite s svojimi razmišljanji in izkušnjami. Veseli bomo skupnega snovanja predlogov za nadaljnji razvoj svetovanja za znanje vseh zaposlenih.

Podrobnejše informacije in program najdete na spletni strani konference. Prijavite se lahko do 1. decembra 2021.

Spletno povezavo na konferenco v ZOOM boste prejeli dan pred dogodkom.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content