Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

31. 8. 2022

Povabilo na zaključno konferenco projekta Razvoj kompetenc odraslih 2016–2022

Po šestih letih zaključujemo projekt Strokovna podpora na področju pridobivanja temeljnih kompetenc 2016–2022. Z njim zaokrožujemo v projektu Razvoj pismenosti 2011–2014 začet celostni pristop razvoja inovativnih orodij in programov, usmerjenih na poznavanja in uporabo temeljnih zmožnosti za ranljive skupine prebivalcev.  Aktivnosti razvojnega projekta so bile utemeljene in usmerjene v podporo dela strokovnih delavcev in izobraževalcev odraslih pri vključevanju ranljivih skupin odraslih v izobraževanje in usposabljanje za razvoj temeljnih kompetenc ter pri zagotavljanju kakovosti pri načrtovanju in izvajanju izobraževalnih procesov.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na zaključni konferenci projekta, ki smo jo poimenovali Kakovosten razvoj kompetenc za spodbujanje učenja odraslih in večjo socialno pravičnost. Potekala bo v četrtek, 15. septembra 2022, v Radisson Blu Plaza Hotelu v Ljubljani.

V plenarnem delu se bomo posvetili razmišljanju, kako sta neformalno učenje in socialna pravičnost povezana z razvojem kompetenc, v drugem pa bomo razkrili dosežke projekta. Zaključili bomo s pogledom v prihodnost razvoja kompetenc odraslih.

Podrobnejši program konference in prijavnico boste našli na spletni strani https://web.acs.si/zakljucna-konferenca-rko2016-2022/.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prijave sprejemamo do 12. septembra 2022 oziroma do zapolnitve mest.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content