Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

7. 11. 2023

Povabilo na zadnji letošnji forum EPUO

Zaporedje letošnjih forumov EPUO dopolnjujemo s srečanjem, na katerem bo beseda tekla o finančnih in potrošniških spretnostih za življenje.

V četrtek, 16. novembra, bomo med 12.00 in 15.15 v spletnem dogodku obravnavali zadnji, dvojni vidik spretnosti za življenje.

Je obilica denarja blagor ali breme? Sta finančna in potrošniška pismenost komplementarni ali se celo medsebojno izzivata? So finančne in potrošniške spretnosti, ki jih nedavno tega sploh nismo tako poimenovali, enake oziroma enako pomembne vse življenje? Kako so povezane z drugimi spretnostmi? To je le nekaj vprašanj, na katera bodo skušali odgovoriti naši gostje. Nekateri na področju financ in potrošništva delujejo akademsko, drugi v različnih strokah in/ali praksi. Prisluhnite njihovim prispevkom.

Pasica 14. Foruma EPUO o finančnih in potrošniških spretnostih za življenje.

Program najdete na spletni strani dogodka: https://epuo.acs.si/dejavnosti/forumi/financne-in-potrosniske-spretnosti-za-zivljenje, svojo udeležbo pa prijavite tukaj. Po prijavi in v opomniku na dan pred dogodkom boste prejeli povezavo v okolje Zoom.

Prisrčno vabljeni!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content