Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

17. 10. 2022

Povabilo na strokovno konferenco o izpopolnjevanju izobraževalcev odraslih – Kje smo? Kako naprej?

Ljudske univerze Ajdovščina, Radovljica, Škofja Loka in Koper ter Javni zavod Cene Štupar – CILJ vabijo na brezplačno zaključno konferenco projekta Izpopolnjevanje izobraževalcev v neformalnih izobraževalnih programih za odrasle v KRZS 2020–2022.

Strokovna konferenca o izpopolnjevanju izobraževalcev odraslih – Kje smo? Kako naprej? bo v petek, 21. oktobra 2022, med 9.30 in 14.30 uro na Ljudski univerzi Ajdovščina (Stritarjeva 1a, Ajdovščina).

Konferenca je namenjena strokovni javnosti, organizatorjem in izvajalcem izobraževanja odraslih, vodjem ter vsem, ki so tako ali drugače povezani s področjem izobraževanja odraslih.

Na dogodku bodo udeležencem predstavili Strokovne podlage za sistemsko spremljanje potreb po izpopolnjevanju izobraževalcev v neformalnih izobraževalnih programih za odrasle. V panelnih razpravah bodo z odličnimi sogovorniki spregovorili o tem, kako strokovne podlage aktivirati in udejanjiti v prihodnosti.  Osredotočili se bomo na vprašanja:

  • KJE SMO? 
    Kakšne so potrebe po izpopolnjevanju izobraževalcev v neformalnih izobraževalnih programih za odrasle, ki prihajajo iz zahodne kohezijske regije? Kakšne programe izpopolnjevanja potrebujejo? Na kakšen način spremljati potrebe po dodatnih znanjih?
  • KAKO NAPREJ? 
    Kako v prihodnosti sistemsko spremljati in odgovarjati na potrebe po izpopolnjevanju izobraževalcev odraslih? 

Dogodek je za udeležence brezplačen. Sofinancirata ga Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content