Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

31. 3. 2022

Povabilo na spletno konferenco Veščine in kompetence – Indija Koromandija HR-ja

Pomanjkanje ustreznega kadra je pereče že kar nekaj let, v zadnjih dveh letih pa je težava še bolj izrazita. Imeti želimo usposobljene kadre, zastavlja pa se vprašanje, kje jih lahko najdemo? Pri iskanju bodočih zaposlenih še vedno na prvo mesto postavljamo izobrazbo in izkušnje, ne pa veščin in usposobljenosti. Raziskave kažejo, da bo v prihodnje skoraj polovica zaposlenih potrebovala preusposabljanja, večina bo za opravljanje dela rabila tudi nove spretnosti.

Pasica konference Veščine in kompetence - Indija Koromandija HR-ja.

V luči teh dognanj Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS pripravlja mednarodno spletno konferenco, ki bo v četrtek, 21. aprila 2022, med 9. in 15. uro. S priznanimi tujimi in domačimi gosti s področja upravljanja in vodenja kadrov bodo govorili o veščinah in kompetencah zaposlenih, ustreznem vrednotenju le-teh in njihovi uporabi v praksi.

Konferenca, ki jo pripravljajo v sklopu projekta ASI – Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile, je za udeležence brezplačna. Pridružite se, prijave so že odprte.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content