Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

31. 3. 2023

Povabilo na posvet o ponudbi kulturno-umetnostne vzgoje za odrasle

Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje in Cankarjev dom v sodelovanju z Andragoškim centrom Slovenije (ACS) ter Centrom Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) vabimo na posvet Potenciali povezovanja 2023.

Cilji posveta, ki bo v sredo, 12. aprila, v Cankarjevem domu, so predstavitev in spodbujanje razvoja programov, projektov in dejavnosti za odrasle v kulturno-umetnostni vzgoji (neformalno izobraževanje) ter strokovnega usposabljanja odraslih na vseh področjih kulture in umetnosti.

Na posvet vabimo koordinatorje kulturno-umetnostne vzgoje v kulturnih ustanovah, predstavnike lokalnih skupnosti, ljudskih univerz in ministrstev.

V prvem delu, poimenovanem Izobraževanje odraslih in kultura sta (lahko) odlična in prodorna naveza, bosta naši sodelavki predstavili Tedne vseživljenjskega učenja (TVU), projekt Uresničevanje Evropskega programa za učenje odraslih (EPUO) v Sloveniji in portal Kam po znanje – pregled ponudbe izobraževanja in učenja za odrasle.

Podrobnosti o dogodku najdete v vabilu.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content