Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

8. 6. 2021

Povabilo na posvet o digitalnem razvoju Slovenije

Svet za razvoj SAZU pripravlja serijo posvetov o Komunikacijskih  tehnologijah za življenje na daljavo: med oddaljenostjo in odtujenostjo, s katero  vzpodbujamo poglobljeno strokovno razpravo o prednostih in pasteh različnih odločitev v tem  obdobju, na poti pospešenega razvoja digitalne družbe. Prvi trije posveti, ki so jih namenili izobraževanju,  kibernetski varnosti in varovanju zasebnosti ter digitalizaciji ekonomije in družbe, so razgalili kopico izzivov, ki jih prinaša življenje na daljavo, vrsto groženj, a tudi priložnosti.

Na četrtem posvetu iz te serije bodo pregledali, kakšne rešitve za izzive, nanizane v prvih treh posvetih, ponujajo v slovenskem prostoru. Pogovor bo tekel o tem, kako se čim lažje izviti iz zdajšnje krize, pa tudi, kako močnejši in bolje pripravljeni preiti v novo dobo, z novimi priložnostmi.

Posvet z naslovom Digitalni razvoj Slovenije: perspektive, problemi in rešitve! bo v torek, 15. junija, med 11. in 14.30 uro v digitalnem okolju MiTeam.

Oglejte si program posveta in se pravočasno prijavite. Vsem, ki pa se ne boste uspeli pravočasno registrirati  in se udeležiti posveta v interaktivnem okolju MiTeam, bodo organizatorji omogočili spremljanje posveta preko Youtube kanala.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content