Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

23. 8. 2021

Povabilo na Nacionalno strokovno konferenco Kreativna učna okolja 2021

Medpodjetniški izobraževalni center Šolskega centra Celje vabi na Nacionalno strokovno konferenco Kreativna učna okolja 2021, ki bo 10. in 11. novembra 2021 v Kongresnem centru Rimske Terme.

K sodelovanju vabijo strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju, ki se želite povezati in izmenjati izkušnje z domačimi in tujimi strokovnjaki s področja kreativnosti, inovativnosti ter vključevanja digitalne tehnologije in trajnosti v vzgojne in učne procese.

​Prilagodljivost in raznolikost sta stalnici v izobraževanju. Klasične učilnice se (lahko) spreminjajo v kreativna učna okolja, učni procesi pa morajo slediti spremembam v družbi in novi realnosti. Strokovni delavci v vzgoji in izobraževanju se morajo pripraviti na izzive, ki jih prinašajo družbene spremembe in uporaba novih tehnologij v virtualni in dejanski učilnici onkraj nekoč disciplinarnih meja. Posledica tega je potreba po nadgradnji kompetenc strokovnih delavcev.

Na Nacionalni strokovni konferenci Kreativna učna okolja bodo udeleženci imeli priložnost identificirati in analizirati primere dobrih praks, povezovati tehnična znanja z umetnostjo, razvijati svoje potenciale, kreativnost, odličnost in kritično razmišljanje.

Organizatorji konference so vam na voljo za vsa vprašanja (T: 03 428 58 26, E: konferenca@sc-celje.si).

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content