Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

10. 5. 2021

Povabilo na KompetentKAFE

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije vabi na niz spletnih srečanj poimenovanih KompetentKAFE. Potekala bodo vsako sredo od srede maja do konca junija 2021 – vsakokrat na drugo temo.

Na moderiranih spletnih srečanjih se boste pogovarjali o izzivih, s katerimi se se soočamo z delom na domu tako zaposleni kot delodajalci, spoznali boste dobre prakse podjetij/ustanov, v katerih so našli kreativne rešitve na področju vodenja, razvoja in motivacije sodelavcev, podelili boste lahko svoje izkušnje ali izpostavili izzive, s katerimi se soočate, ter skupaj z ostalimi udeleženci iskali kreativne rešitve.

Skupaj boste poskušali najti odgovore na različna vprašanja, med drugim:

  • Kako lahko z različnimi orodji naredimo on-line sestanek, izobraževanje ali mentoriranje še bolj zanimivo in hkrati učinkovito?
  • Kaj je organizacijska socializacija (onboarding) v luči dela od doma in hibridnega načina dela?
  • Kakšne so prednosti vzpostavitve mreže internih coachev in kateri so najpogostejši izzivi, s katerimi se soočate v procesu vzpostavitve mreže internega coachinga?
  • V času sprememb, ki jih prinaša vzpostavljanje hibridnih oblik dela in dela v času epidemije, je temelj uspešnega voditeljstva visoka stopnja psihološke varnosti in odprt komunikacijski prostor za usklajevanje. Kakšen je pomen čustvene inteligence pri vodjih in sodelavcih, v luči psihološke varnosti?
  • Kako naj poteka razgovor z delodajalcem o oblikovanju plače, in sicer tako s stališča iskalca zaposlitve kot s stališča delodajalca?

S prvim KompetentKAFE na temo Dobre prakse, izzivi in priložnosti vodenja v času dela od doma začnejo v sredo, 12. maja, ob 9. uri.

Po uvodni predstavitvi Vanje Hrovat, predsednice uprave podjetja GENERALI zavarovalnica, d.d., boste v moderiranem skupinskem procesu, ki ga bo usmerjala Dragana Prijanovič  z Instituta Olos, imeli priložnost soustvarjati kakovostno vodenje in delo na daljavo.

Vabljeni!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content