Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

7. 7. 2020

Povabilo na dogodek o pridobivanju kompetenc zaposlenih za razvoj Slovenije

Andragoški center Slovenije (ACS) skupaj s socialnimi partnerji vabi na dogodek Pridobivanje kompetenc zaposlenih za razvoj Slovenije, ki bo v petek, 10. julija 2020, od 9. do 11.30 ure v Veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport na Masarykovi 16 v Ljubljani. Prenos pa bo mogoče spremljati tudi na daljavo v spletnem okolju MiTeam.

Namen dogodka je medsebojno informiranje in pogovor:

  • o možnostih razvoja kompetenc zaposlenih, ki jih prinaša tretji zakon o ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19,
  • o ponudnikih izobraževanj za pridobivanje kompetenc in svetovalne podpore,
  • kako pospešiti razvoj izobraževanja za pridobivanje kompetenc zaposlenih v obliki e-izobraževanja,
  • kako pospešiti razvoj digitalnih kompetenc.

Oglejte si program in preberite nekaj več o ozadju dogodka.

Vabimo vas, da se na dogodek prijavite do srede, 8. julija 2020.

Dogodek bo možno spremljati v živo (do 40 oseb; upoštevali bomo vrstni red prijav) ali na daljavo. Za spletno udeležbo omejitev ni. Virtualni del dogajanja pred, med in po dogodku se bo odvijal v digitalnem okolju MITeam. Z registracijo in prijavo v okolje MiTeam na povezavi https://dsio.miteam.si/ boste lahko interaktivno sodelovali s svojimi komentarji in vprašanji v pogovornem delu, svoje poglede in predloge pa boste lahko izmenjevali z ostalimi spletnimi udeleženci. Dogodek se bo prenašal v živo tudi na Facebook strani ACS na povezavi https://www.facebook.com/AndragoskiCenterSlovenije/.

Dogodek je organiziran v okviru aktivnosti projekta Strokovna podpora informativno svetovalni dejavnosti in vrednotenju neformalno pridobljenega znanja 2016–2022.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content