Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

11. 8. 2023

Povabilo na 8. znanstveno konferenco Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju

Pedagoški inštitut (PI)Slovensko društvo raziskovalcev na področju edukacije (SLODRE)Center Republike Slovenije za mobilnosti in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) ter Pedagoška fakulteta Univerze v Kopru organizirajo 8. znanstveno konferenco »Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju: Izobraževanje učiteljic in učiteljev za raziskovalno učenje in poučevanje«.

Konferenca bo 20. in 21. septembra 2023, v prostorih Pedagoške fakultete Univerze v  Kopru (Cankarjeva 5, 6000 Koper).

Osnovni cilj nacionalne znanstvene konference je diseminacija rezultatov raziskav ter izmenjava izkušenj, identifikacija ključnih problemov, izzivov in ovir ter spodbujanje in razvoj raziskovanja na področju izobraževanja učiteljic in učiteljev za raziskovalno učenje in poučevanje. Podrobnejši opis vsebinske usmeritve konference si lahko preberete tukaj.

Na konferenci bosta kot vabljena predavatelja sodelovala dr. Manja Klemenčič (Univerza Harvard in Univerza v Ljubljani) ter dr. Paolo Sorzio (Univerza v Trstu, Italija).

Pasica 8. znanstvene konference Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju 2023.

Na konferenco se lahko prijavite le še brez prispevka. Več o konferenci najdete na spletni strani konference: https://www.pei.si/konferenca-2023/.

Vabljeni k prijavi in udeležbi!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content