Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

27. 7. 2022

Povabilo na 7. znanstveno konferenco Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju

Pedagoški inštitut (PI)Slovensko društvo raziskovalcev na področju edukacije (SLODRE)Center Republike Slovenije za mobilnosti in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) ter Oddelek za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani organizirajo 7. znanstveno konferenco »Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju: Digitalizacija vzgoje in izobraževanja – priložnosti in pasti«. 

Konferenca bo 21. in 22. septembra 2022, na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani (Aškerčeva 2, 1000 Ljubljana).

Osnovni cilj nacionalne znanstvene konference je diseminacija rezultatov raziskav ter izmenjava izkušenj, identifikacija ključnih problemov, izzivov in ovir na področju digitalizacije v vzgoji in izobraževanju ter spodbujanje in razvoj raziskovanja na področju učenja in poučevanja v dobi digitalizacije, ostaja pa kljub vsemu odprta tudi za vse druge pristope in usmeritve.

Na konferenci bosta kot vabljena predavatelja sodelovala dr. Alenka Kepic Mohar (Mladinska knjiga) ter dr. Marko Radovan (Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta).

Na konferenco se lahko prijavite le še brez prispevka. Podroben program konference si lahko ogledate tukaj. Več o konferenci in navodila za prijavo najdete na spletni strani konference: https://www.pei.si/konferenca-2022/.

Vabljeni k prijavi in udeležbi!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content