Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

27. 9. 2018

Posvet o izzivih uspešnosti, profitabilnosti in prihodnosti podjetij

RIC Novo mesto in Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele Krajine vabita na brezplačni posvet Izzivi uspešnosti, profitabilnosti in prihodnosti podjetij, ki bo v petek, 28. septembra 2018, v prostorih Razvojno izobraževalnega centra Novo mesto.

Demografske spremembe v družbi kličejo po spremembah na vseh ravneh. Naraščajoče število upokojencev, nizka stopnja aktivnosti starejših na trgu dela, staranje zaposlenih … terjajo spremembe pokojninske reforme, razmislek o aktivnem staranju upokojencev in razvijanje ukrepov za upravljanje starejših zaposlenih in medgeneracijsko sodelovanje na delovnem mestu.

Država z različnimi ukrepi spodbuja razvijanje ukrepov in prilagoditev na nove razmere. Veliko sredstev je namenjenih za usposabljanje zaposlenih, še posebej starejših, ki potrebujejo dodatna usposabljanja, kvalifikacije ali prekvalifikacije, zaradi potreb na trgu dela in delovnem mestu, ter za svetovalno podporo zaposlenim, in svetovalno podporo zaposlenim, ki potrebujejo oziroma želijo nadgraditi svoje kompetence.

Na posvetu, ki je namenjen direktorjem podjetij in javnih zavodov, strokovnim delavcem, ki skrbijo za razvoj kadrov, izobraževalcem odraslih in vsem, ki jih ta tematika zanima, bosta sodelovali tudi sodelavki ACS – mag. Andreja Dobrovoljc v omizju Razvoj zaposlenega in podpore, mag. Zvonka Pangerc Pahernik pa v pogovoru o izzivih uspešnosti, profitabilnosti in prihodnosti podjetij.

Več lahko preberete na spletni strani RIC.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content