Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

9. 1. 2021

Posvet o hibridnem izobraževanju bo 12. januarja

Posvet z naslovom »Hibridno izobraževanje v času pandemije in po njej« je prvi v seriji treh posvetov o »Komunikacijskih tehnologijah za življenje na daljavo: med oddaljenostjo in odtujenostjo«, ki jo pripravlja Svet za razvoj SAZU.

S posveti želijo spodbuditi poglobljeno strokovno razpravo o prednostih in pasteh različnih odločitev v tem obdobju, na poti pospešenega razvoja digitalne družbe.

Najbolj izpostavljeno je področje izobraževanja, z vsemi pozitivnimi in negativnimi digitalnimi izkušnjami v času epidemije koronavirusa, zato je dogodek, ki so ga prvotno načrtovali 15. decembra 2020, namenjen prav temu.

Posvet bo v torek, 12. januarja 2021, s pričetkom ob 11. uri. Zaradi velikega zanimanja so organizatorji povečali število prostih mest. Registracija bo odprta do ponedeljka, 11.januarja 2021, do 17. ure oziroma do zasedbe prostih mest. Tistim, ki se ne boste uspeli pravočasno registrirati in se udeležiti posveta v interaktivnem virtualnem okolju MiTeam, bodo omogočili spremljanje posveta preko Youtube kanala.

Na posvetu bo direktor ACS, mag. Andrej Sotošek, predstavil izkušnje z izobraževanjem odraslih na daljavo v času pandemije.

Podrobnosti o dogodku najdete vabilu.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content