Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

20. 6. 2023

Postanite del največje izobraževalne skupnosti – vpišite se na portal Kam po znanje

Ponudniki znanja, ali veste, da lahko brezplačno predstavite ponudbo izobraževanj, delavnic, tečajev in usposabljanj najširši javnosti? Uporabite portal ACS Kam po znanje – spletno mesto, ki združuje ponudnike in iskalce novega znanja.

Na portalu več sto ustanov že predstavlja več kot 3.700 programov formalnega in neformalnega izobraževanja in učenja. Ste med njimi tudi vi?

Povabimo vas, da portal obiščete in delite informacije o svojih izobraževanjih in tako povečajte možnost, da vas iskalci izobraževanj dejansko najdejo.

V rubriki Želim objaviti izobraževanje izberite gumb Registracija in vnesite svoje podatke. Po e-pošti boste prejeli uporabniško ime in geslo, s katerim boste lahko objavljali svoja izobraževanja, delavnice, predavanja in druge dogodke.

Radi se pohvalimo, da je Slovenija ena redkih držav, ki ima enoten nacionalni portal ponudbe izobraževanja in učenja odraslih. Da ostane urejen in zanimiv za uporabnike, je naša skupna skrb. Zato je pomembno, da programe vpisujete in posodabljate sproti, najmanj pa enkrat letno.

Spremljajte nas tudi na Facebooku Kam po znanje, kjer lahko v dogovoru z vami promoviramo vaše programe.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content