Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

15. 6. 2020

Portal Kam po znanje – desna roka pri promociji vaših programov

Bližajo se šolske počitnice, naši načrti pa so že usmerjeni v novo šolsko leto in pripravo spletnega pregleda ponudbe izobraževanja odraslih Kam po znanje 2020/2021 ACS. Vabimo vas, da se (ponovno) pridružite več kot 230 ustanovam in na portalu Kam po znanje širši javnosti predstavite ponudbo izobraževanja in usposabljanja, ki jo načrtujete v novem šolskem letu.

Spletni portal se je izkazal kot prava zakladnica koristnih informacij ter idej za izobraževanje in učenje odraslih na enem spletnem mestu. Za vašo organizacijo pa je to priložnost, da povečate svojo prepoznavnost in se dodatno promovirate.

Prijavite se na spletni strani https://pregled.acs.si/prijava-za-izvajalce. Do konca junija pričakujemo vaše prijave, med šolskim letom pa redno dopolnjevanje in posodabljanje objavljene izobraževalne ponudbe. Hkrati vas vabimo, da informacijo o strani Kam po znanje delite na svojih spletnih straneh in družbenih omrežjih.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskih naslovih erika.brenk@acs.si oziroma info@acs.si ali na telefonskih številkah 01 5842 570 oziroma 01 5842 560.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content