Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

18. 3. 2024

Poiščite nas na Kulturnem bazarju

Cankarjev dom bo 20. marca spet gostil Kulturni bazar.

Pasica Kulturnega bazarja 2024 z opisom: Kulturni bazar je največji nacionalni projekt na področju kulturno-umetnostne vzgoje, ki poudarja medsebojno sodelovanje in povezovanje različnih področij. Enodnevno nacionalno strokovno usposabljanje je namenjeno strokovnim delavcem, študentom različnih področij, staršem in vsem tistim, ki želijo otrokom in mladim približati kakovostne kulturne vsebine, jim zagotoviti ustvarjalno preživljanje prostega časa ali pa skrbijo za kakovostno družinsko kulturno pismenost.

ACS se predstavlja na dveh prizoriščih: v stekleni dvorani Lili Novy pripravljamo okroglo mizo, v Prvem preddverju bosta razstavi Prostori in podobe branja ter TVU Praznik učenja, skupaj s partnerji pa se predstavljamo še na razstavnem prostoru prav v tem preddverju. Predstavljali bomo dejavnosti in izdelke, povezane z vseživljenjskim učenjem in medgeneracijskim sodelovanjem.

Osrednja tema 16. Kulturnega bazarja je Bivanje v sožitju – kultura in umetnost za varen in spodbuden svet. Predavanja, predstavitve, delavnice, razstave in pogovori bodo poudarili pomembno vlogo kulture in umetnosti pri ustvarjanju varne, spodbudne in vključujoče skupnosti, s poudarkom na vzgojno-izobraževalnem okolju. Več o Kulturnem bazarju najdete tukaj.

Vabljeni k obisku!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content