Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

8. 8. 2023

Podkast o življenju z novimi tehnologijami

Na pobudo Ministrstva za digitalno preobrazbo in pod njegovim okriljem je nastal nov podkast Digitalna Slovenija. To je podkast o življenju z novimi tehnologijami, spodbujanju uporabe informacijskih tehnologij vseh prebivalcev Slovenije, ne glede na njihovo socialno, ekonomsko in družbeno ozadje, in dvigovanju zaupanja v digitalno preobrazbo.

Avtorja in voditelja podkasta sta Zarja Muršič, znanstvena novinarka, ki ji je tehnologija blizu, in Aleš Lednik, nekdanji radijski in časopisni novinar, ki se ukvarja s strategijami za spletne iskalnike in tehnološkimi prenovami spletnih strani. Z zanimivimi sogovorniki in sogovornicami dvakrat mesečno ob sredah odpirata teme s področja digitalnega življenja, ki posredno ali neposredno vplivajo na vse nas.

Pasica podkasta Digitalna Slovenija.

Od 24. maja, ko sta se pogovarjala s prvo gostjo dr. Emilijo Stojmenovo Duh, ministrico za digitalno preobrazbo RS, pa do pa do prvih avgustovskih dni se je zvrstilo še pet epizod::

Podkast je na voljo na vseh priljubljenih platformah, kot so Apple, Google, Spotify, Deezer, Amazon Music in Youtube, opomnike in napovednike za epizode pa najdete tudi na kanalih družbenih omrežij FacebookLinkedIn in Twitter.

Vabimo k poslušanju!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content