Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

10. 12. 2018

Podeljena jabolka kakovosti 2018

Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) je 5. decembra v Grand hotelu Union v Ljubljani podelili že tradicionalne nacionalne nagrade jabolka kakovosti 2018.

Vse prisotne sta nagovorili Alenka Flander (posnetek), direktorica CMEPIUS-a, in Martina Vuk, državna sekretarka MIZŠ (na fotografiji zgoraj), ki je v svojem nagovoru med drugim dejala: »Izkušnja ni nekaj kar se nam zgodi, ampak je tisto, kar naredite s tem, kar se vam zgodi.«

Slovesnost, ki jo je povezovala Anja Hlača Ferjančič, sta popestrila glasbena nastopa deklet iz OŠ Litija ter skupine bivših in sedanjih dijakov Gimnazije Celje – Center The Take Over.

Nagrado v kategoriji Zgodba uspeha v programu Erasmus+ za področje izobraževanja odraslih je prejela Ljudska univerza Rogaška Slatina.

Ostali nagrajenci v posameznih kategorijah so: OŠ Pod goro, Slovenske Konjice s projektom Povezani v drugačnosti in OŠ Naklo z dvoletnim projektom Jaz zmorem, ti zmoreš, midva zmoreva še več za področje šolskega izobraževanja, Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje in Inovacijsko-razvojni inštitut Univerze v Ljubljani za področje poklicnega izobraževanja, Univerza v Mariboru in Ekonomska šola Celje za področje visokošolskega izobraževanja ter Univerza v Mariboru za posebne dosežki – za dolgoletno sodelovanje v programu CEEPUS.

Vsem nagrajenkam in nagrajencem iskreno čestitamo.

Več si preberite tukaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content