Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

29. 7. 2022

Po skupščini EAEA

Evropsko združenje izobraževalcev odraslih (EAEA) je po generalni skupščini – letos je bila konec maja v Bruslju – objavilo svoj novičnik. Tretja številka v središče postavlja povabilo na jesensko usposabljanje mlajših izobraževalcev odraslih, ki bo potekalo od 12. do 16. septembra v Bruslju. Prijave zbirajo do 6. avgusta.

V nadaljevanju poročajo o letni konferenci EAEA o transformativnem učenju in vrednotah. Na dogodku 30. in 31. maja je sodelovalo približno 80 strokovnjakov s področja izobraževanja odraslih iz 25 držav. Podelili so nagrade EAEA Grundtvig za leto 2022. Združenju se je pridružilo sedem novih članic. Med rednimi člani so Association Popular University – LUCE (Italija), Association for Local Development Initiatives – ALDI in  Centre for Education and Research – NAHLA (Bosna in Herzegovina), med pridruženimi pa: Odyssea (Grčija), Liga 33 (Srbija), Catholic Organisation for the Education of Adults (Avstrija) in Didaxe (Italija).

Kolaž slik, ki prikazujejo vsebino druge številke novičnika združenja EAEA.

Oglejte si novice s področja politike in preberite spletni dnevnik predsednika združenja EAEA Uweja Gartenschlaegerja z naslovom Why do we find Bildung so interesting right now?

To je le nekaj poudarkov letošnje tretje številke novičnika.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content