Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

20. 11. 2023

Peta številka novičnika EAEA 2023 vabi k poslušanju nove serije podkastov

EAEA v svojem najnovejšem novičniku v ospredje postavlja predstavitev nove serije podkastov EAEA, ki so jo poimenovali Beyond Learning. V njej se pogovarjajo z ljudmi, ki si poskušajo predstavljati bolj trajnostni svet in svoje ideje uresničujejo v praksi. Srečujejo se z udeleženci izobraževanja odraslih, izobraževalci in aktivisti v skupnostih iz vse Evrope. Opravite lahko tudi tečaj v sistemu Moodle, ki vključuje dodatno gradivo o študijah primerov in temah, obravnavanih v podkastih.

Opozarjajo tudi na datum naslednje generalne skupščine in letne konference EAEA. Dogodka bosta  11. in 12. junija 2024 v Helsinkih na Finskem. Gostila ju bo Finska fundacija za vseživljenjsko učenje v sodelovanju z ICAE.

Kolaž slik, ki prikazuje vsebino 5. številke novičnika EAEA 2023.

V nadaljevanju vabijo na:

  • brezplačni spletni tečaj Uvod v izobraževanje odraslih v Evropi – spoznali boste koncept neformalnega izobraževanja odraslih in kako se izobraževanje odraslih izvaja po vsej celini; tečaj vključuje štiri module, ki bodo na voljo na spletu med oktobrom in decembrom;
  • usposabljanje za načrtovanje projektov – obravnavali bodo temeljne postopke, ki podpirajo oblikovanje uspešnih, trajnostnih in učinkovitih projektov na področju izobraževanja odraslih; usposabljanje bo potekalo od 15. do 18. januarja 2024 v Bruslju in je odlična priložnost za povezovanje s kolegi iz različnih držav.

Opozarjajo tudi na nekaj člankov, objavljenih na spletni strani EAEA, ne prezrite pa tudi novic o projektih, ki jih EAEA izvaja s partnerji, in napovedi dogodkov.

Arhiv starejših številk najdete na tej povezavi, na glasilo združenja EAEA pa se lahko tudi naročite.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content