Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

19. 8. 2019

Organizacije za izobraževanje odraslih – pridružite se akciji za spodbujanje branja!

Andragoški center Slovenije se je letos že drugič pridružil vseslovenski akciji  Nacionalni mesec skupnega branja (NMSB). Uspeh lanskega dogodka je bil velik, saj smo zabeležili več kot 700 dogodkov po vsej Sloveniji in tudi širše.

Vabimo organizacije za izobraževanje odraslih, da se pridružite NMSB 2019.  Ponudite odraslim v vaših lokalnih okoljih dejavnosti, ki jih mogoče že izvajate, pa bi jih lahko ponudili v okviru vseslovenske akcije. Morda pa boste v Nacionalnem mesecu skupnega branja zagledali priložnosti za povsem nova izobraževalna srečanja in oblike dela z odraslimi – ob skupnem branju. 

Kako se prijaviti?

Spletna stran NMSB 2019 že deluje, zato vaše dogodke, dejavnosti, projekte ali programe, ki jih boste izvedli v času akcije, vpišite v dogodkovnik. Spletno orodje za vnos dogodkov najdete na tej povezavi: https://nmsb.pismen.si/vnos. Potrebna je registracija.

Če ste v lanski skupni akciji že sodelovali in ste dogodke že vpisovali, potem ponovna registracija ni potrebna. Prijavite se lahko z obstoječim uporabniškim imenom in geslom (če ju nimate več, nam pišite na naslov dogodkovnik@acs.si).

Na Andragoškem centru Slovenije želimo, da postane vidno vse kar izobraževalci odraslih razvijamo in ponujamo na področju branja in bralne kulture za odrasle in za različne generacije.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content