Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

17. 10. 2022

Oktobrska številka e-Novičk je barvita kot letošnja jesen

Urednica e-Novičk ACS je najnovejšo številko ‘poslala v svet’ z besedami: » …”oktober je dober,” pravijo. V e-Novičkah ACS boste videli, da tudi september ni bil slab.«

Res je. Vabimo k branju bogate oktobrske številke, ki predstavlja številne dejavnosti, na katerih smo tako ali drugače sodelovali in s katerimi smo širili zavest o pomenu izobraževanja in učenja v vseh življenjskih obdobjih.

Rubrika 30 let ACS tokrat ponuja vtise mag. Andreja Sotoška, ki je dolga leta vodil naš zavod.

Vabimo na prihajajoče dogodke, med katerimi poudarjamo sedmi forum EPUO in spletno razpravo EPALE (18. oktober 2022) z naslovom Zelene spretnosti za življenje in učeče se skupnosti in Letni posvet o izobraževanju odraslih (25. in 26. oktober 2022), na katerem bo v ospredju naše psihofizično zdravje.

Stalna rubrika e-Novičk – EPALE – med drugim v članku z naslovom Delili smo utrinke in vabili na pomembne dogodke v izobraževanju odraslih, raziskovali okoljsko učenje in širili rezultate projektov Erasmus+ povzema dogajanje na platformi.

Tokratno rubriko Kotiček je vaš vsebinsko bogatijo prispevki iz vseh koncev Slovenije. Kar enajst se jih je nabralo.

Naslednje e-Novičke izidejo v drugi polovici prihodnjega meseca. Svoje prispevke pošljite najpozneje 9. novembra na naslov e-novicke@acs.si.

Vabimo vas, da priljubljene objave delite na svojih spletnih družbenih omrežjih.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content