Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

20. 9. 2021

Odkrijete svojo pot do novega znanja – obiščite Dneve svetovanja za znanje!

Dnevi svetovanja za znanje (do leta 2020 Dnevi svetovalnih središč) potekajo tretji ali četrti teden v septembru, prav v času, ko se odrasli odločajo za vpis v izobraževanje.

Vabimo vas na letošnje Dneve svetovanja za znanje, ki ji prirejamo že sedemnajstič. Potekali bodo med 22. in 24. septembrom po vsej Sloveniji. Organizatorji dogodkov – središča za informiranje in svetovanje v izobraževanju odraslih (središča ISIO), središča za samostojno učenje (SSU) ter Andragoškega centra Slovenije (ACS) –  želimo povečati prepoznavnost središč v lokalnem okolju in odraslim predstaviti, kakšne možnosti svetovanja in podpore središča ponujajo.

Vseh 34 središč ISIO in SSU bo skupaj s partnerskimi organizacijami izpeljalo okrog 170 brezplačnih dogodkov: dneve odprtih vrat, brezplačne delavnice in predavanja – večino od njih v živo, nekatere pa tudi prek spleta.

Dogajalo se bo na različnih javnih mestih, kjer se zbere največ ljudi: stojnice znanja bodo v nakupovalnih centrih, dogodki bodo na mestnih trgih in glavnih ulicah, nekateri bodo priredili dneve odprtih vrat … Na seznamu vseh dogodkov, ki jih središča v Dnevih pripravljajo za odrasle, izberite tistega, ki vam je najbližji.

V četrtek, 23. septembra, bo v enajstih središčih ISIO potekal Dan za znanje. Svetovalci središč bodo skupaj s sindikalnimi zaupniki informirali in svetovali zaposlenim v različnih podjetjih. Nekatera središča bodo organizirala tudi dogodke za delodajalce. Dan za znanje poteka v okviru sodelovanja središč v regijskih mrežah pri Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije znotraj projekta Za krepitev socialnega dialoga.

Dnevi svetovanja za znanje so skupna akcija vseh središč ISIO in SSU v Sloveniji v Tednih vseživljenjskega učenja (TVU) 2021.

Več informacij o svetovalni dejavnosti, ki jo izvajajo središča ISIO in središča SSU pa si lahko ogledate tudi v letaku, ki smo ga pripravili ob Dnevih svetovanja za znanje.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content