Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

22. 8. 2018

Objavljen je spletni pregled ponudbe izobraževanja odraslih 2018/2019 Kam po znanje

Andragoški center Slovenije je v sodelovanju z MIZŠ ter CPI na spletni strani Kam po znanje objavil  obsežen pregled ponudbe izobraževanja za odrasle v Sloveniji za šolsko leto 2018/2019. Zbrani so izvajalci izobraževanja odraslih, ki bodo v prihajajočem šolskem letu izvajali izobraževalne programe najrazličnejših vsebin. Poleg številnih programov formalnega izobraževanja bo odraslim na voljo tudi pestra ponudba programov neformalnega izobraževanja in učenja.

Na spletni strani Kam po znanje so na voljo tudi druge koristne informacije o možnostih izobraževanja in učenja odraslih. Objavljamo aktualne novice s področja izobraževanja odraslih, v Kotičku EPALE predstavljamo izobraževalno ponudbo za izobraževalce odraslih, ter navajamo povezave na druge zanimive spletne strani s področja izobraževanja odraslih. Prikazujemo izobraževalno ponudbo v številkah, video vsebine o pridobivanju temeljnih spretnosti in drugih zmožnosti za različne ciljne skupine odraslih, ter druge vsebine, ki bodo v pomoč pri odločitvah za nadaljevalno izobraževanje in učenje.

Objava na spletni strani Kam po znanje še vedno možna, zato vabimo izvajalce izobraževanja odraslih, da se prijavite in objavite podatke. Več informacij najdete na zavihku Za izvajalce.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content