Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

18. 9. 2019

Objavljen je Razpis za Priznanja ACS za leto 2019

Na Andragoškem centru Slovenije iščemo borke in borce, ki bijejo tihi boj z neznanjem, tako da z učenjem osebnostno rastejo in miroljubno prispevajo k razvoju svojih skupnosti. Do danes smo sestavili armado 218 obrazov slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’, ki s svojo osebno zgodbo nagovarjajo k dejavnejši udeležbi v procese učenja in nas tako pozivajo k nadaljevanju lastnega razvoja. Izpostavljamo jih, da bi z njihovim zgledom spodbudili vse tiste, ki se še ne zavedajo in ne verjamejo, da znanje in povezovanje z ljudmi spreminja življenje na bolje.

Tudi v vašem okolju so posamezniki, skupine, društva, ustanove, podjetja ali lokalne skupnosti, ki so odličen navdih ostalim. Ne držite jih zase, delite jih z nami. Predlagajte svojega kandidata ali kandidate.

Postopek je preprost. Na naši spletni strani odprete razpisno dokumentacijo, obrazec prenesete na svoj računalnik, ga izpolnite v Wordovi obliki, natisnete, podpišete (in žigosate) ter skupaj s prilogami v zaprti ovojnici s pripisom »Za Priznanja ACS 2019« pošljete na naš naslov (Šmartinska 134a, Ljubljana).

Razpis za promocijo učenja in znanja odraslih za leto 2019 je odprt od 15. septembra do 14. oktobra 2019.

Dodatne informacije dobite pri Darijanu Novaku (T: 01 5842 582, E: darijan.novak@acs.si).

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content