Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

26. 9. 2023

Obiščite nas na stojnici Festivala za tretje življenjsko obdobje

Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO) je največja prireditev za starejše v Evropi. Geslo prireditve Vsi smo ena generacija! odraža trdno prepričanje, da smo vsi povezani ne glede na starost.  

V treh dneh se bo zvrstilo

V okviru festivala se nadaljuje akcija Računalniki za starejše v sodelovanju z Društvom Duh časa. Starejšim, ki težje dostopajo do opreme, bodo podarili obnovljene računalniške komplete z odprtokodno programsko opremo.

ACS in partnerji bomo sodelovali že enajstič zapovrstjo. Med 27. in 29. septembrom obiščite naš razstavni prostor v prvem preddverju Cankarjevega doma. Predstavili bomo dejavnosti našega centra in izdelke, povezane tako z aktivnim staranjem kot medgeneracijskim sodelovanjem.

Ob tem se bomo srečevali z učečimi se. Nekateri dobitniki Priznanj ACS za promocijo učenja in znanja odraslih bodo z obiskovalci delili svoje izkušnje in navdušenje nad vseživljenjskim učenjem. Obljubljamo, da zanimivih zgodb ne bo zmanjkalo!

V sodelovanju s središči ISIO in SSU bo obiskovalcem tudi letos na voljo svetovalni kotiček. Svetovalci bodo učenje in izobraževanje še bolj približali različnim skupinam odraslih ter jih motivirali za vključevanje tako v formalne kot neformalne izobraževalne programe.

V izobraževalnem programu izpostavljam četrtkovo okroglo mizo z naslovom Kdaj vemo dovolj, da se lahko nehamo učiti?, na kateri bo sodelovala tudi naša sodelavka. Dogodek bo med 15.30 in 16.30 v Dvorani M4.

Vabimo vas, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content