Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

26. 9. 2022

Obiščite nas na stojnicah Festivala za tretje življenjsko obdobje

Andragoški center Slovenije in partnerji se bomo na letošnjem Festivalu za tretje življenjsko obdobje – F3ŽO predstavljali že desetič zapovrstjo. Med 27. in 29. septembrom nas obiščite na razstavnem prostoru v prvem preddverju Cankarjevega doma. Predstavili vam bomo naše dejavnosti in izdelke, ki so povezani z aktivnim staranjem in medgeneracijskim sodelovanjem, ter vas skušali spodbuditi k vseživljenjskemu učenju.

Ob tem se boste lahko srečali z nekaterimi dobitniki Priznanj ACS za promocijo učenja in znanja odraslih. Z vami bodo podelili svoje izkušnje in navdušenje nad učenjem.

V sodelovanju s svetovalnimi središči (središča ISIO) in središči za samostojno učenje (SSU) obiskovalcem namenjamo svetovalni kotiček. V njem vas bodo svetovalci poskušali spodbuditi, da se vključite v kakšnega od formalnih ali neformalnih izobraževalnih programov.

Rdeča nit tokratnega dogodka – predvsem strokovnega dela programa – bo digitalizacija za vse generacije.

F3ŽO tudi letos ponuja zanimive izobraževalne dogodke,  polemične strokovne razprave in številne delavnice ter fotografski natečaj za vse generacije. Dogajanje bo popestril bogat  kulturni program na različnih prizoriščih.

Prisrčno vabljeni!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content