Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

21. 11. 2019

Novembrska izdaja CMEPIUS e-novičk

CMEPIUS v svoji najnovejši izdaji e-novičk napoveduje različne dogodke, ki jih prirejajo do konca leta. Med njimi naj izpostavimo seminarje za prijavitelje na razpis Erasmus+: novembrska termina sta na voljo prijaviteljem iz knjižnic (Domžale, 26. 11.) in muzejev (Vrhnika, 27. 11.), decembrski termini (Murska Sobota – 11. 12. 2019, Ljubljana – 17. 12. 2019, Ajdovščina – 18. 12. 2019) pa bodo namenjeni drugim potencialnim prijaviteljem. Posebej vabijo tudi na decembrsko prireditev – podelitev Jabolka kakovosti 2019.

V rubriki Evropa za državljane pišejo o treh dogodkih: 21. 11. bo 3. srečanje uspešnih projektov EZD v Sloveniji, 10. 12. prirejajo v Mariboru delavnico Kako do uspešne prijave na programu EZD, 18. 12. pa na CMEPIUS-u pripravljajo informativni dan, na katerem bodo predstavili pravila in pogoje za sodelovanje v obeh sklopih programa in novosti za leto 2020.

V rubriki o EPALE spodbujajo k obisku platforme. V preteklih nekaj mesecih je namreč doživela težko pričakovane spremembe: deluje hitreje, oblikovalci in IT strokovnjaki pa se trudijo, da bo tudi vizualna in funkcijska podoba platforme kmalu bolj prijazna uporabnikom. Hkrati vabijo k sodelovanju v spletni anketi. Vaše mnenje bo pomagalo snovalcem narediti platformo še uporabnejšo.

Vse to in še več najdete na spletni strani CMEPIUS.

CMEPIUS e-novičke lahko vsak mesec brezplačno prejemate na vaš elektronski naslov. Prijavo lahko oddate na spletni strani CMEPIUS-a.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content