Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

16. 9. 2020

Nova številka glasila Info ISIO vabi na Dneve svetovalnih središč 2020

Skupni časopis sedemnajstih svetovalnih središč za izobraževanje odraslih, ki jim kratko rečemo kar središča ISIO, predstavlja svetovanje kot dejavnost, ki odpira nove priložnosti in možnosti.

V časopisu Info ISIO 2020–2021 v uvodniku med drugim vabijo na letošnje Dneve svetovalnih središč, ki bodo med 23. in 25. septembrom, v nekaterih okoljih pa tudi prej in kasneje.

Na različnih dogodkih (v knjižnicah, v nakupovalnih središčih, na ulici idr.) bodo svetovalci središč ISIO in njihovi partnerji predstavljali, kako se lahko vključite v želeno izobraževanje, kako uspešno hoditi po poti učenja, kako načrtovati in razvijati svojo kariero …

Kje in kdaj jih središča ISIO organizirajo, si lahko ogledate na spletni strani http://isio.acs.si v rubriki Dogodki.

Poleg predstavitve svetovalne podpore središč ISIO in možnosti svetovanja zaposlenim lahko v tej številki preberete prispevka o možnostih vključevanja v formalne in neformalne izobraževalne programe. Ker je vključitev v izobraževanje povezana s stroški, so predstavljene tudi možnosti sofinanciranja. Najpomembnejši del predstavljajo prispevki iz prakse: o svetovanju na daljavo je spregovorila priseljenka iz Bosne in Hercegovine, ki se pripravlja na izpit iz slovenskega jezika, svoje izkušnje s svetovanjem zaposlenim pa sta opisali tudi dve predstavnici podjetij, v katerih se zavedajo pomembnosti usposobljenih in motiviranih zaposlenih. Preberete pa lahko tudi uspešno zgodbo mlade podjetnice, ki se je odločila svoj čas namenili izobraževanju. In splačalo se je!

Vabljeni k branju!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content