Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

16. 11. 2022

Nova številka e-Novičk je že med bralci

Vabimo vas k branju novembrske številke e-Novičk ACS. Še posebej zabaven je prvi članek, ki ga je spisala Olga Drofenik, prva zaposlena na našem Centru. Med drugim je zapisala: »In najpomembneje: vsi smo delali z neizmernim navdušenjem, verjeli smo v naše poslanstvo. Drug drugega smo podpirali in si podarili tudi veliko prostega časa, kadar je kdo potreboval pomoč pri izvedbi nalog.«

Med Domačimi novicami ne spreglejte »pogleda nazaj«, ko poskušamo povzeti dogajanje na LPoIO in Karavani študijskih krožkov ter opozarjamo na bogastvo dobrih praks, predstavljenih v forumih EPUO v lanskem in letošnjem letu. Pa tudi »pogleda naprej«, ko vabimo na dogodke do konca leta.

Predstavljamo nove publikacije: ena je nastala v ACS – Izobraževanje odraslih na daljavo, kombinirano in hibridno izobraževanje – drugi dve – Misliš resno? In Tončika v svečani preobleki – pa si lahko izposodite v naši knjižnici.

Rubrika Kotiček je vaš pa je kot vedno polna prispevkov od tu in tam. V novembru se jih je nabralo kar deset.

To pa še ni vse. Popolno sliko boste dobili, če boste obiskali spletne e-Novičke.

Prijetno branje vam želimo!

Naslednje e-Novičke izidejo v drugi polovici prihodnjega meseca. Svoje prispevke in fotografije pošljite najpozneje 8. decembra.

Vabimo vas, da priljubljene objave delite na svojih spletnih družbenih omrežjih.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content