Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

12. 9. 2018

Nova številka ALADIN Online Alert prinaša dostope do novih virov

Avgustovska številka glasila ALADIN Online Alert prinaša dostop do učnih orodij za ozaveščanje in promocijo pod skupnim imenom Let Europe know (LEK) za izobraževalce odraslih in učeče se. Na voljo so v različnih jezikih in so pripravljena na izjemno privlačen način. Vključujejo kurikulum, predstavitev in dodatno gradivo za ponavljanje in utrjevanje. Dodan je dostop do webinarjev s priročniki in vodniki.

V publikacijo je vključena je predstavitev poročila Promocija izobraževanja odraslih na delovnem mestu (v angleščini) in povezava na publikacijo.

Različni članki predstavljajo okvir kvalifikacij v Avstraliji, na Irskem in v državah EU. UNESCO si močno prizadeva za odprtje izobraževalnih virov za razvoj spretnosti. Pripravili so posebno publikacijo (v angleščini), ki vključuje prikaz temeljnih mejnikov na tej poti. Kongres OER, na katerem so bili postavljeni cilji, je bil septembra 2017 v Ljubljani, naslednje srečanje je predvideno za leto 2019.

V tradicionalnih rubrikah Izobraževanje odraslih, Pismenost odraslih, Vseživljenjsko učenje ter Strokovno in poklicno izobraževanje opozarjajo na zanimive članke in publikacije, objavljene pred kratkim.

Celotno publikacijo smo shranili v arhiv.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content