Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

28. 10. 2020

Nova monografija o metodah spodbujanja zaposlenih

Znanstvena monografija Kako spodbujati zaposlene s podnaslovom Psihološki pristopi od A do Ž je nastala v želji, da bi delodajalci in kadroviki v podjetjih in drugih ustanovah dobili jasne smernice za motiviranje zaposlenih. Urednici Eva Boštjančič in Andreja Petrovčič sta ga zasnovali karseda pregledno. Različne metode sta razvrstili po abecednem redu, tako da lahko bralec že na podlagi kazala ugotovi, da obstaja cela vrsta načinov za spodbujanje zaposlenih. Misel, da je denar motivator le nekaj časa, je znana, prav tako tudi, da ima vsak zaposleni različne potrebe in ga je mogoče motivirati le, če ga vodja/kadrovik dovolj dobro pozna.

Avtorji prispevkov so študenti, magistranti in doktorandi Oddelka za psihologijo ljubljanske FF. Vsebina je dejansko razvrščena po abecedi, posamezna poglavja pa so urejena po enakem principu, zato se bralec v knjigi hitro znajde.

Monografijo so predstavili 6. oktobra 2020 ob otvoritvi tedna Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani v knjigarni Konzorcij.

Priročnik lahko prelistate na spletni strani Knjigarne Filozofske fakultete, za tiste, ki bi si knjigo radi izposodili, pa namig: na voljo je v Knjižnici ACS.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content