Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

18. 10. 2021

Ne spreglejte prijav v Teden pisanja z roko 2022

Teden pisanja z roko bo organiziralo Društvo Radi pišemo z roko v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport, Zavodom za šolstvo RS in uspešnimi slovenskimi podjetji. V letu  2022 ga bodo izpeljali že sedmič.

Namen Tedna je ozavestiti mlajše in starejše o pomenu pisanja z roko, ga spodbuditi, vzpostaviti družbeno pozitiven odnos do pisanja z roko, poudariti pomen razvoja individualnosti, vplivati na razvoj fine motorike pri mlajših in starejših ter izraziti spoštovanje in naklonjenost, saj je pisanje z roko bolj osebno. Če bomo pisali z roko, bomo ohranili to fino motorično spretnost, ki je pomembna za mlajše in starejše generacije. Sami se bomo odločali, kdaj bomo pisali s pomočjo računalniške tipkovnice in kdaj z roko. Dobro je ohraniti možnost izbire.

Pasica Tedna pisanja z roko 2022.

Teden pisanja z roko, ki bo od 17. do 21. januarja 2022, bo priložnost, da vsaj enkrat na leto opozarjamo mlade in odrasle na pomen pisanja z roko. Osrednja tema Tedna pisanja z roko 2022 bo Pišem z roko, ker … Osredotočali se bomo na prednosti pisanja z roko. Tema je široka in dopušča veliko možnosti.

Organizatorji Tedna vabijo k sodelovanju. Prijavo pričakujejo do 22. oktobra 2021. Vse dodatne informacije dobite po e-pošti (E: info@pisemozroko.si) ali po telefonu (T: 030 998 217).

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content