Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

16. 6. 2023

Najnovejše e-Novičke v znamenju spretnosti

Junijska številka e-Novičk ACS prihaja med bralce tik pred zaključkom letošnjih Tednov vseživljenjskega učenja. Majski in junijski dogodki so nas združili v skupnem prizadevanju za krepitev spretnosti. Na številnih prizoriščih so najrazličnejši izvajalci ozaveščali o moči in radosti učenja. Vrhunec vsega je bila Parada učenja. Dvajset koordinatorjev je na še več prizoriščih organiziralo izvirna in domiselna srečanja učečih se s tistimi, ki so ali bodo to postali.

Sredi Tednov vseživljenjskega učenja smo s 27. Andragoškim kolokvijem uradno vstopili v Evropsko leto spretnosti v Sloveniji.

Kolaž slik, ki prikazuje vsebino junijske številke e-Novičk ACS 2023.

V tej številki našega mesečnika preberite tudi druge novice iz sveta izobraževanja odraslih v Sloveniji. Pišemo tudi o sodelovanju naših strokovnjakov v mednarodnem okolju. Za vas povzemamo domače in tuje vire. Objavljamo novice platforme EPALE. Prebrali smo najnovejšo knjigo Dušice Kunaver, ki je na voljo v naši knjižnici.

Vse to in še več lahko preberete v najnovejši številki e-Novičk.

Želite objaviti prispevek v e-Novičkah ACS tudi vi? Besedilo in fotografije pošljite najpozneje 10. avgusta na naslov: e-novicke@acs.si. Objavljeni bodo v poletni dvojni številki. 

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content