Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

16. 8. 2021

Najnovejša številka LLLP Insights pozornost namenja potrjevanju in ocenjevanju

Platforma za vseživljenjsko učenje (LLLP) v središče julijske izdaje novičnika (LLLP Insights – Validation and assessment) postavlja potrjevanje učenja in ocenjevanje. To sta ključni značilnosti vseh sistemov vseživljenjskega učenja in prednostna tema LLLP. Več o temi lahko preberete tukaj.

V rubriki Novice Platforme povzemajo svoje delovanje v zadnjem obdobju:

  • LLLP je partner v novem evropskem projektu potrjevanja transverzalnih (v slovenščini obstaja tudi izraz prečnih) veščin – TRANSVAL-EU, ki se je začel marca 2021 in je namenjen vključevanju postopka potrjevanja transverzalnih veščin in spretnosti v politike potrjevanja in svetovanja. Več tukaj.
  • LLLP in partnerji izvajajo kratko raziskavo o inovativnih orodjih, metodah in pristopih za potrjevanje transverzalnih veščin v Evropi. Vabijo vas, da izpolnite anketo.
  • LLLP skupaj s svojim članom mednarodno mrežo Cités des métiers izvaja kratko anketo za boljše razumevanje potreb in praks partnerskega sodelovanja pri kariernem svetovanju. Vabijo k sodelovanju.

To je le nekaj novic o delovanju Platforme, zato vabimo k prebiranju celotne julijske številke, kjer boste lahko našli še novice iz mreže LLLP in novosti v razvoju politik.

Starejše številke LLLP Insights najdete tukaj. Če so vaš vsebine pritegnile, se naročite na novičnik LLLP.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content