Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

30. 8. 2021

Nacionalni strokovni posvet Zapeljevanje v branje ali kako branje živi na spletu

8. septembra je mednarodni dan pismenosti. Ob tej priložnosti bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal  nacionalni posvet, s katerim tradicionalno začenjamo Nacionalni mesec skupnega branja – NMSB 2021. Na posvetu, ki sodi tudi med skupne akcije TVU Beremo skupaj – za znanje in zabavo!, boste lahko spoznali nove trende pojavljanja knjig in branja na spletu ter se seznanili s tem, kako navduševati in spodbujati k branju prek različnih spletnih orodij in družabnih omrežij.

Dogodek je namenjen ozaveščanju strokovne javnosti o pomenu branja, bralne pismenosti in bralne kulture. Sofinancira ga Javna agencija za knjigo RS, partnerji in soorganizatorji posveta pa so: Cankarjev dom, Portal Dobre knjige in RTV Slovenija.

Celoten program posveta si lahko ogledate tukaj

Posvet je vključen tudi v sistem Katis. Zaposleni v vzgojno-izobraževalnih zavodih, ki želite prejeti potrdilo o izobraževanju, morate poleg spletne prijavnice opraviti prijavo tudi v Katisu. Zaradi izbire delavnic v dopoldanskem in popoldanskem terminu je prijava preko spletnega obrazca nujna.

Dodatne informacije so na voljo v dogodkovniku NMSB 2021 in pri Petri Potočnik (E: bralno.drustvo.slovenije@gmail.com).

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content