Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

23. 5. 2023

Na Paradi učenja bodo tešili radovednost, spodbujali h gibanju, vabili k ustvarjanju …

Parada učenja – Dan učečih se skupnosti je ena od skupnih akcij v Tednih vseživljenjskega učenja – TVU. Odvila se bo jutri, 24. maja 2023, od Murske Sobote do Kopra, od Jesenic do Črnomlja, pa še vse vmes. Vse skupaj na 20 krajih po Sloveniji.  Parado učenja bo odlikovalo zgoščeno dogajanje v središčih mestnih in drugih večjih skupnosti.

Se sprašujete, kaj se bo dogajalo?

Na trgih in drugih javnih mestih bodo mimoidoče vabile stojnice, delavnice, multimedijske predstavitve pa tudi strokovni dogodki v bližnjih ulicah in učnih kotičkih. Marsikje bodo potekale tudi številne spremljevalne dejavnosti, kot so natečaji, razstave in podobno. Vsega se ne da opisati. Zagotovo pa bo zanimivo, vznemirljivo, radoživo, barvito …

Na Paradi učenja se bodo srečevali ponudniki znanj in spretnosti ter povpraševalci po obojem. Živahen utrip bo mogoče doživeti v družbi zagovornikov in uresničevalcev kulture vseživljenjskosti učenja. Sodelovali bodo pripadniki vseh generacij.

Pridružite se nam tudi vi! Poiščite Parado učenja, ki vam je najbližja. Oglejte si programe na spletni strani TVU, potem pa pridite in se izgubljajte v labirintih novih (spo)znanj.

Spremljajte nas na FacebookuTwitterju in Instagramu.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content