Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

29. 4. 2020

Mikro tečaj o avtorskih pravicah v digitalnem svetu

Mednarodni svet za odprto izobraževanje in učenje na daljavo (ICDE) je v sodelovanju z mrežo institucij OERu in medvladno organizacijo Commonwealth of Learning (CoL) zagotovil brezplačen dostop do spletnega mikro tečaja o odprtih izobraževalnih virih, avtorskih pravicah in odprtem licenciranju v digitalnem svetu (LiDA103).

To priložnost ponujajo vsem izobraževalcem. Registrirani udeleženci bodo prejeli brezplačen dostop do spletnega preizkusa usposobljenosti za pridobitev spričevala o usposobljenosti za licenco »Copyright in Creative Commons«.

Kaj ponuja tečaj?

Na tečaju boste imeli možnost razvijati in poglabljati svoje znanje o zakonodaji o avtorskih pravicah na področju odprtega izobraževanja in digitalnih usmeritev ter o standardih in etiki na tem področju; pridobiti digitalno značko in/ali potrdilo za udeležbo ter spričevalo o usposobljenosti za licenco »Copyright in Creative Commons«. Podrobnosti o tečaju si lahko preberete tukaj.

Tečaj se začenja 6. maja in bo trajal dva tedna. Prijavite se lahko tukaj. Po prijavi vam bodo poslali potrditveno e-sporočilo, obvestilo o tečaju in navodila.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content